New Odd Things Långklänning - Maxi Dress SL Red Jungle

499 kr

Varan är tyvärr slut i lager :(

Fantastiskt skön ärmlös lång-klänning i härligt rött färgsprakande mönster med rund halsringning och slits på ena benet. Perfekt klänning att plocka fram för varma vår- eller sommardagar. Vi älskar att bära den till stranden för den passar så himla fint att ha på sig när det vankas after beach, visst gör den? Samma härliga röda mönster finns i den knälånga omlott-modellen Skyla SS Red Jungle. Observera att denna klänning kan upplevas lite stor i storleken beroende på hur tight man vill att passformen ska vara. Vi har själva fått gå ner en hel storlek i just denna klänning. Så om du står i valet eller kvalet mellan två storlekar rekommenderar vi dig att välja det mindre alternativet.

Produktnamn: Maxi Dress SL Red Jungle.
Produkt-ID: XPS20S3-X875-01.
Material: 95% Viscose, 5% Elastane.
Färg: Mönstrad. Tvättråd: Fintvätt max 30 grader. Tvättas med liknande färger. Tål ej torktumling. Strykes svalt. Tål ej blekning.
Tillverkningsland: Turkiet.
Modellernas längd är 170 resp 176 cm och de bär storlek M på bilderna. Observera att denna klänning kan upplevas lite stor i storleken beroende på hur tight man vill att passformen ska vara. Vi har själva fått gå ner en hel storlek i just denna klänning. Så om du står i valet eller kvalet mellan två storlekar rekommenderar vi dig att välja det mindre alternativet.