FAVORITE DRESSES

Klänningar...Vi har älskat att klä oss i klänningar ända sedan vi var små. Och gör det fortfarande. Här delar vi med oss av några av våra absolut favoriter just nu. Hoppas du gillar dem lika mycket som vi gör! Du kan hitta alla våra klänningar i sortimentet här.

Utvalda Favoritklänningar 

Ja vi älskar verkligen att klä oss i klänningar. Har alltid gjort så länge vi kan minnas, sedan tidiga barnsben när vi började mannekänga i våra små barnklänningar. Och visst är det något speciellt med klänningar, vi blir så glada av att bära dem. Just vårt klänningssortiment är vi nog lite extra stolta över och vi har ett stort och brett utbud av klänningar i många olika modeller och stilar i både mer klassiska modeller men också i vågade mönster och olika prints. Vi har långa klänningar, korta klänningar, omlottklänningar, axelbandsklänningar, ärmlösa klänningar, Tshirt-klänningar, enfärgade klänningar, mönstrade klänningar, klockade klänningar, draperade klänningar, klassiska klänningar, V-ringade klänningar, U-ringade klänningar, klänningar med knytband i midjan, A-formade klänningar....ja ni hör ju. Det har inte varit helt lätt att välja ut endast några favoriter av alla dessa klänningar men vi tänker såhär, att just denna inspirationssida med olika stilar och outfits för just klänningar får vara lite levande och vi uppdaterar med nya favoriter allt eftersom. För just vårt klänningssortiment kommer uppdateras frekvent med många nyheter mer eller mindre hela året och just nu är det sommarklänningarna som får stå i rampljuset. Oavsett vilka klänningsfavoriter som visas här kan du vara säker på att våra klänningar är ganska så unika och udda i sitt slag. Vår passion är ju som sagt att inspirera fler fantastiska kvinnor där ute till att våga lite mera här i livet och våga ta det nödvändiga kliv mot förändring bort ifrån det som eventuellt skaver här i livet till att våga följa sina drömmar och att våga testa nytt för att nå dit hon vill. Och vi vill inspirera och ingjuta mod i alla dessa härliga kvinnor till att våga ta det där steget och våga testa nytt, att våga NOT - New Odd Things. Och våra klänningar går i samma anda och har designats och tillverkats just för dessa kvinnor, som vill eller vågar sticka ut med våra udda prints, färger eller också mer klassiska modeller med en liten extra edge.
Så håll utkik här hörni och tipsa oss gärna om just din klänningsfavorit eller om det är något du tycker saknas i vårt sortiment så ska vi se vad vi kan göra för att tillfredsställa dina önskemål.