GETTIN' READY FOR AUTUMN

Hösten är på intåg och vi hoppas verkligen du kunnat njuta av en härlig sommarledighet så du är fullladdad med ny energin inför höstens alla upptåg. Fastän sommaren är vår favoritårstid kan vi inte låta bli att längta lite efter myset inomhus, tända ljus och en nystart efter en skön ledighet. 

Vi jobbar för fullt med att få fram våra höstkollektioner och här hoppas vi du hittar modeinspiration ifrån oss. Det är  mycket bruna och brända toner som gäller i höst kombinerat med blått och grönt som vi livar upp lite extra med cerise och andra härliga färger och prints. Jamen ni vet ju att vi tycker livet blir lite roligare med lite mera färg och mönster som sprider glädje. Och särskilt nu inför den mörkare årstiden tycker vi det är viktigare än någonsin att få glädjas över fina mönster och lite extra härliga färger.

  


Spana in höstmodet hos oss! Här ser du modeinspiration inför hösten från Newoddthings.se

Vi har ett stort utbud av tröjor, toppar, klänningar, byxor, kavajer och koftor i olika modeller och stilar så varför inte hitta din höstoutfit här hos oss? Vi jobbar för högtryck med att få fram höstens kollektioner och här ger vi dig en liten sneak peek på våra olika outfits. Vi älskar ju färg, mönster och prints och när vi går mot mörkare tider livar vi upp stämningen med färgglada kläder i coola prints. Självklart har vi även lite mer sobra toner men vi gillar ju som sagt att ge lite extra glädje genom lite mera färg. Våra höstkollektioner kommer bjuda dig på modeteman såsom Boudoir, Gröna landskap, Navy Sunrise & Queen of the West. Hoppas du blir inspirerad och hittar din outfit här hos oss!