GETTING READY FOR A NEW SEASON

Våren står för dörren och vi gör oss redo för ljusare dagar. Som vi längtar! 

Inspireras av vårens nyheter hos oss!
Våren är snart här!

Gör dig redo för vårens omfamnande ljus och hitta din våroutfit hos oss! Vi är det nya svenska klädmärket med egen tillverkning där vi säkerställer anständiga arbetsvillkor och socialt ansvarstagande - hela vägen! Vi har helt egen design och våra kläder sys av våra drygt 80 underbara sömmerskor i vår egna fabrik i Turkiet. 

Ljuvliga pasteller & underbara prints

Vårens mode består av massor av härliga pasteller i underbara prints varvat med en del djärvare färgskalor för att vi ska sticka ut och synas ännu mer. Våra plagg är sydda med bästa kvalitet och passform och vi kompromissar inte med något när vi utvecklar våra plagg. Alla våra textilier är valda med omsorg. Ljuvliga pasteller finns i vårens kollektioner i både toppar, linnen, kjolar, klänningar, omlottklänningar, trikåplagg, trikåtoppar, blusar, skjortor och byxor. Vi har många olika plagg att välja mellan och en av vårens och sommarens läckerheter är vår jumpsuit, så snygg om du frågar oss!

Passform och skön känsla mot kroppen är något vi eftersträvar när vi tar fram alla våra plagg och därför har vi mestadels naturmaterial som viskos närmast kroppen. Våra plagg är kända för att vara enormt sköna och våra stretchiga trikåplagg har blivit lite av vårt signum. Vi har dock många fler kvaliteter att erbjuda och vävda material finns också i våra kollektioner.

Härliga kjolar, toppar, byxor, klänningar, jumpsuits...vi har det mesta!

Vårens mode består av många olika plagg att välja mellan och vi erbjuder både toppar, kjolar, omlottkjolar, byxor, klänningar, jumpsuits, trikåklänningar, omlottklänningar, maxiklänningar, midiklänningar och senare i sommar även linnen och shorts. Det är bara att kika in på våra olika katetgorier och så hittar du säkert det du söker!

Shoppa enkelt i vår webbshop som har snabba leveranser direkt från vårt lager i Skåne, betala enkelt med Klarna, swish eller kort. Du väljer!