GETTING READY FOR A NEW SEASON

Gör dig redo för en ny säsong.  

Inspireras av vårens modenyheter hos oss!Kedjearmband Offwhite
55 kr 179 kr
Kedjehalsband Offwhite
Tyvärr slutsåld :(

En ny säsong är här!

Gör dig redo för våren och hitta din stil hos oss! Vårens ankomst kräver snygga blusar eller läckra klänningar i sköna material i härliga färger. Vi är det svenska klädmärket med egen tillverkning där vi säkerställer anständiga arbetsvillkor och socialt ansvarstagande - hela vägen! Vi har egen design och våra kläder sys av våra drygt 80 underbara sömmerskor i vår egna fabrik i Turkiet. 

Mysiga tyger och coola prints

Vårens mode består av härliga tyger i färgglada prints för att vi ska sticka ut och våga synas. Våra plagg är sydda med bästa kvalitet och passform och vi kompromissar inte med något när vi utvecklar våra plagg. Alla våra textilier är valda med omsorg. Läckra färger finns i vårens kollektioner i både toppar, byxor, klänningar, blusar, skjortor, stickat, kavajer och jackor. Vi har många olika plagg att välja mellan och äntligen kan vi blicka framåt mot klänningar i härliga färger!

Passform och skön känsla mot kroppen är något vi eftersträvar när vi tar fram alla våra plagg och därför har vi mestadels naturmaterial som viskos närmast kroppen. Våra plagg är kända för att vara sköna och välskräddade.

Härliga toppar, byxor, klänningar, jackor, cardigans, koftor, blusar, skjortor...vi har det mesta!

Vårens mode för dam består av många olika plagg att välja mellan och vi erbjuder både toppar, kjolar, stickat, byxor, koftor, klänningar, jackor, kavajer, skjortor och blusar. Det är bara att kika in på våra olika katetgorier och så hittar du säkert det du söker!

Shoppa enkelt i vår webbshop som har snabba leveranser direkt från vårt lager i Skåne, betala enkelt med Klarna, swish eller kort. Du väljer!