GETTING READY FOR A NEW SEASON

Gör dig redo för en ny säsong.  

Inspireras av höstens modenyheter hos oss!
En ny säsong är här!

Gör dig redo för hösten och hitta din höststil hos oss! Vi är det svenska klädmärket med egen tillverkning där vi säkerställer anständiga arbetsvillkor och socialt ansvarstagande - hela vägen! Vi har egen design och våra kläder sys av våra drygt 80 underbara sömmerskor i vår egna fabrik i Turkiet. 

Mysiga tyger och coola prints

Höstens mode består av härliga  tyger i dova prints varvat med en del djärvare färgskalor för att vi ska sticka ut och våga synas. Våra plagg är sydda med bästa kvalitet och passform och vi kompromissar inte med något när vi utvecklar våra plagg. Alla våra textilier är valda med omsorg. Läckra färger finns i höstens kollektioner i både toppar, byxor, klänningar, blusar, skjortor, stickat, kavajeroch jackor. Vi har många olika plagg att välja mellan och en av höstens mysigaste plagg är våra stickade cardigans som går att styla till allt!

Passform och skön känsla mot kroppen är något vi eftersträvar när vi tar fram alla våra plagg och därför har vi mestadels naturmaterial som viskos närmast kroppen. Våra plagg är kända för att vara sköna och välskräddade.

Härliga toppar, byxor, klänningar, jackor, cardigans, koftor, blusar, skjortor...vi har det mesta!

Höstens mode består av många olika plagg att välja mellan och vi erbjuder både toppar, kjolar, stickat, byxor, koftor, klänningar, jackor, kavajer, skjortor och blusar. Senare i höst och vinter kommer även några styles som hör julen och dess festligheter till. Det är bara att kika in på våra olika katetgorier och så hittar du säkert det du söker!

Shoppa enkelt i vår webbshop som har snabba leveranser direkt från vårt lager i Skåne, betala enkelt med Klarna, swish eller kort. Du väljer!