SNEAK PEEKS

Mmmm...den som väntar på något gott...! 

Här bjuder vi på en liten teaser och du får en sneakpeek på plagg som är på väg in till oss. Just nu inväntar vi vårens härliga nyheter. Hittar du något du verkligen inte vill missa går det bra att förbeställa genom att lägga en order här. Du kommer då vara garanterad din vara och får den så fort den kommer in på vårt lager. Du kommer vid en förbeställning få ett informations-mail när varan förväntas levereras till dig.
Håll utkik här på hemsidan samt på våra konton på Facebook och Instagram för att få senaste uppdateringarna. Och signa gärna upp på vårt nyhetsbrev för att inte missa något nytt! Sneak peeks på kommande nyheter

Här kan du spana in de senaste modenyheterna som är på väg in till oss. Det är på denna sida du ska hålla utkik om du vill veta vad som är på G och vad för plagg som är på väg in till vårt lager. Här lägger vi upp alla nyheter av damplagg som inte kommit in på vårt lager ännu, men som alltså är på väg och dyker upp när som helst. Vår webbshop för damkläder uppdateras ständigt och vi försöker hela tiden förnya vårt klädsortiment för att kunna erbjuda dig aktuellt dammode och inspirera dig till att alltid hitta något du tycker om och som du gillar. En del plagg går åt snabbt då vi tar in begränsat antal så om du hittar något här du verkligen tycker om så tveka inte att kontakta oss på i[email protected] för att lägga en pre-order eller göra en förbeställning för att vara säker på att få det plagg du tycker om i just din storlek. Så informerar vi dig så fort vi fått in leveranserna av de senaste damnyheterna så får du första tjing på ditt favoritplagg.

Spana in de allra senaste nyheterna som är på väg in till oss

Så håll utkik här, för på denna webbsida vi visar alla olika klänningar, byxor, tröjor, linne, toppar, blusar, skjortor, jackor, kavajer och andra damplagg som är under utveckling och snart går att shoppa i vår webbshop för damkläder. Vår onlinebutik har öppet dygnet runt 24/7 och du kan shoppa när helst det passar dig på dygnet. Vi erbjuder smidiga betallösningar med Klarna Checkout, kortbetalning eller Swish för att göra din shopping av damkläder så enkel och smidig som möjligt hos oss. Och skulle det ändå strula är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig.