AW20

För återförsäljare

Välkommen till New Odd Things AW20 - Höstkollektion 2020!

Den här sidan är till för dig som är eller vill bli återförsäljare av våra kläder. Med ditt unika ÅF-inlogg till ditt ÅF-konto får du full tillgång till alla höstens kollektioner och ser också direkta ÅF-priser. 

Vi jobbar främst i säsong och de mesta av våra plagg finns på lager för order mot direktleverans. En del plagg är dock under framtagning och för dessa kan du göra förbeställningar redan nu (utan ÅF-inlogg ser du inte hela kollektionerna). Vi tar in begränsat antal av våra plagg men det går alltid bra att förbeställa våra kollektioner för att garantera att du får precis det du vill ha till din butik utan att riskera att någon storlek tar slut.

Observera att med ditt ÅF-inlogg syns automatiskt ÅF-priser inkl. moms. Vill du se priserna exkl. moms klickar du bara på "exkl. moms" som finns bredvid sökfunktionen på hemsidan här längst uppe till höger om du tittar på dator och i rullmenyn längst ner om du tittar på telefon. Observera också att det alltid är ÅF-priserna i SEK som står under respektive plagg som gäller. Eventuella rabatter som ligger mot konsument är redan avdragna i ÅF-priserna i SEK och kommer således korrigeras på fakturan så de inte dras 2 gånger.

Betalning sker mot faktura 30 dagar efter att varorna skickats till dig. Mer information om våra B2B villkor hittar du här.

Vill du också ha ett ÅF-inlogg eller om det strular med din beställning så kontakta oss på info@newoddthings.se så hjälper vi dig!