AW2021

För återförsäljare


Välkommen till New Odd Things Höst- & vinterkollektion 2021!

Den här sidan är till för dig som är eller vill bli återförsäljare av våra kläder. Med ditt unika ÅF-inlogg får du full tillgång till alla vårens kollektioner (utan ÅF-inlogg ser du endast delar av sortimentet) och ser också direkta ÅF-priser. Vi kommer lägga upp och fylla på alla höstkollektioner på hemsidan efterhand inför full lansering i Augusti 2021.

Glöm inte att du måste logga in med ditt ÅF-inlogg för att se hela sortimentet! 

Logga in HÄR.

Vi jobbar främst i säsong med direktleveranser men det går även bra att förhandsboka så fort plaggen dyker upp här på denna sida. Leverans sker omgående för plagg som finns på lager och allt eftersom plaggen inkommer vårt lager för de plagg som förhandsbokats (om inte annat avtalats).
Vi fyller på vårens och sommarens kollektioner kontinuerligt och brukar gå lite wild and crazy och släpper nya prints och modeller ganska frekvent. Vi älskar just sommarplagg och kan därför inte låta bli så fort vi ser något vi gillar! Följ oss gärna på Facebook och Instagram och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om alla våra nyheter.

Observera att med ditt ÅF-inlogg syns automatiskt ÅF-priser inkl. moms. Vill du se priserna exkl. moms klickar du på "exkl. moms" som finns bredvid sökfunktionen längst uppe i högra hörnet om du tittar på dator och i rullmenyn längst ner om du tittar på telefon. Observera också att det alltid är ÅF-priserna i SEK som står under respektive plagg som gäller. 

Betalning sker mot faktura 30 dagar efter att varorna skickats till dig. Mer information om våra B2B villkor hittar du här.

Vill du också ha ett ÅF-inlogg eller om det strular med din beställning så kontakta din säljare eller oss direkt på [email protected] så hjälper vi dig!Missa inte våra aktuella KAMPANJERBJUDANDEN som du hittar här!