FW2022 Full Collection

För återförsäljare


Varmt välkommen till New Odd Things Höst- & Vinterkollektion 2022!

Den här sidan är för dig som är eller vill bli återförsäljare av våra kläder. Med ditt unika ÅF-inlogg får du full tillgång till alla kollektioner (utan ÅF-inlogg ser du endast delar av sortimentet) och ser också våra ÅF-priser.

Glöm inte att du måste logga in med ditt ÅF-inlogg för att se hela sortimentet! 

Logga in HÄR.

Vår FW22 kollektion har legat för införsäljning under våren 2022. Här kan du shoppa höstens och vinterns kollektioner för förhandsbokning eller omgående leveranser från de styles som finns kvar på lager. Som vanligt kan vi komplettera våra fasta kollektioner med en del express som kommer för omgående leverans under hösten/vintern 2022. Följ oss på Facebook och Instagram och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om alla våra nyheter och när de inkommer vårt lager.

Observera att med ditt ÅF-inlogg syns automatiskt ÅF-priser inkl. moms. Vill du se priserna exkl. moms klickar du på "exkl. moms" som finns bredvid sökfunktionen längst uppe i högra hörnet om du tittar på dator och i rullmenyn längst ner om du tittar på telefon. . 

Betalning sker mot faktura 30 dagar efter att varorna skickats till dig. Mer information om våra B2B villkor hittar du här.

Vill du också ha ett ÅF-inlogg eller om det strular med din beställning så kontakta din säljare eller oss direkt på [email protected] så hjälper vi dig!Dessutom får du inte missa våra pågående kampanjer med kraftigt reducerade priser som du hittar här.