PRE-SPRING 2021

För återförsäljare

Välkommen till New Odd Things SS21 - Vårkollektion 2021!

Den här sidan är till för dig som är eller vill bli återförsäljare av våra kläder. Med ditt unika ÅF-inlogg till ditt ÅF-konto får du full tillgång till alla vårens kollektioner och ser också direkta ÅF-priser.

Vi jobbar främst i säsong men börjar nu ta fram vårens första kollektioner som finns för förhandsbokning redan nu. Leverans sker direkt för plagg som finns på lager och i januari - februari för plagg som förhandsbokas. Vi tar in begränsat antal av våra plagg men det går alltid bra att förbeställa våra kollektioner för att garantera att du får precis det du vill ha till din butik utan att riskera att någon storlek tar slut.
Allt eftersom vårsäsongen kommer i antågande fyller vi på vårens kollektioner med olika släpp hela vägen till högsommaren. Följ oss gärna på Facebook och Instagram och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om alla våra nyheter .

Observera att med ditt ÅF-inlogg syns automatiskt ÅF-priser inkl. moms. Vill du se priserna exkl. moms klickar du bara på "exkl. moms" som finns bredvid sökfunktionen på hemsidan här längst uppe till höger om du tittar på dator och i rullmenyn längst ner om du tittar på telefon. Observera också att det alltid är ÅF-priserna i SEK som står under respektive plagg som gäller. 

Betalning sker mot faktura 30 dagar efter att varorna skickats till dig. Mer information om våra B2B villkor hittar du här.

Vill du också ha ett ÅF-inlogg eller om det strular med din beställning så kontakta oss på info@newoddthings.se så hjälper vi dig!