Vår & Sommar - omgående leverans

För återförsäljare


Varmt välkommen till New Odd Things Vår- & sommarkollektioner för omgående leverans!

Nu finns alla vårens och sommarens kollektioner för omgående leverans samlat på ett och samma ställe. Alla plagg du ser här finns för omgående leverans med en leveranstid på ca en vecka. Följ oss gärna på Facebook och Instagram och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om alla våra nyheter.

Vår/sommar 2023 pågår införsäljning nu. Kontakta oss gärna för ett butiksbesök om du vill se våra kollektioner (FW22 för omgående samt SS23 för införsäljning med leverans till våren 2023).


Logga in HÄR.

Observera att med ditt ÅF-inlogg syns automatiskt ÅF-priser inkl. moms. Vill du se priserna exkl. moms klickar du på "exkl. moms" som finns bredvid sökfunktionen längst uppe i högra hörnet om du tittar på dator och i rullmenyn längst ner om du tittar på telefon. 

Betalning sker mot faktura 30 dagar efter att varorna skickats till dig. Mer information om våra B2B villkor hittar du här.

Vill du också ha ett ÅF-inlogg eller om det strular med din beställning så kontakta din säljare eller oss direkt på [email protected] så hjälper vi dig!


Vill du se hela SS23 kollektionen behöver du vara inloggad och klicka här.


Vill du se hela SS23 kollektionen behöver du vara inloggad och klicka här.Missa inte att kika på våra kampanjvaror där du kan fynda rejält. Du hittar dessa varor här!