Spring/Summer 2022

För återförsäljare


Varmt välkommen till New Odd Things Vår- & sommarkollektion 2022!

Den här sidan är till för dig som är eller vill bli återförsäljare av våra kläder. Med ditt unika ÅF-inlogg får du full tillgång till alla vårens kollektioner (utan ÅF-inlogg ser du endast delar av sortimentet) och ser också våra ÅF-priser.

Glöm inte att du måste logga in med ditt ÅF-inlogg för att se hela sortimentet! 

Logga in HÄR.

Vår SS22 kollektion ligger för införsäljning från och med årsskiftet 2021/2022 med omgående leveranser hela våren. Vi kommer från och med kollektionssläpp FW22 arbeta med införsäljning och förhandsbokningar för att bättre kunna prognostisera arbetet i vår egna fabrik och för att kunna serva er ännu bättre med populära styles som tidigare snabbt tagit slut. Vi kommer fortsatt även arbeta med omgående leveranser och fyller på vårens och sommarens kollektioner kontinuerligt. Som vanligt brukar vi gå lite wild and crazy och släpper nya prints och modeller ganska frekvent, särskilt inför högsommarsäsongen. Följ oss gärna på Facebook och Instagram och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om alla våra nyheter.

Observera att med ditt ÅF-inlogg syns automatiskt ÅF-priser inkl. moms. Vill du se priserna exkl. moms klickar du på "exkl. moms" som finns bredvid sökfunktionen längst uppe i högra hörnet om du tittar på dator och i rullmenyn längst ner om du tittar på telefon. Observera också att det alltid är ÅF-priserna i SEK som står under respektive plagg som gäller. 

Betalning sker mot faktura 30 dagar efter att varorna skickats till dig. Mer information om våra B2B villkor hittar du här.

Vill du också ha ett ÅF-inlogg eller om det strular med din beställning så kontakta din säljare eller oss direkt på [email protected] så hjälper vi dig!

Missa inte att kika på våra lagervaror från säsongen 2021 där du hitta riktiga snyggheter. Du hittar dessa varor här!