Sommarkläder för omgående leverans för din butik

För återförsäljare


Varmt välkommen till New Odd Things Vår- & sommarkollektioner för omgående leverans!

Den här sidan är för dig som är eller vill bli återförsäljare av våra kläder. Med ditt unika ÅF-inlogg får du full tillgång till alla vårens och sommarens kollektioner (utan ÅF-inlogg ser du endast delar av sortimentet) och ser också våra ÅF-priser.

Glöm inte att du måste logga in med ditt ÅF-inlogg för att se hela sortimentet! 

Logga in HÄR.

Nu finns alla vårens och sommarens kollektioner för omgående leverans. Vi kommer fylla på med express för sommaren kontinuerligt och släpper nya prints och modeller ganska frekvent inför högsommarsäsongen. Följ oss gärna på Facebook och Instagram och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om alla våra nyheter.

Vår/sommar 2023 lanseras för införsäljning under modemässan i Nacka i Augusti 2022. Kontakta oss gärna för ett butiksbesök om du vill se våra kollektioner (SS22 för omgående, FW22 för införsäljning samt SS23 för införsäljning efter mässan i augusti).

Observera att med ditt ÅF-inlogg syns automatiskt ÅF-priser inkl. moms. Vill du se priserna exkl. moms klickar du på "exkl. moms" som finns bredvid sökfunktionen längst uppe i högra hörnet om du tittar på dator och i rullmenyn längst ner om du tittar på telefon. 

Betalning sker mot faktura 30 dagar efter att varorna skickats till dig. Mer information om våra B2B villkor hittar du här.

Vill du också ha ett ÅF-inlogg eller om det strular med din beställning så kontakta din säljare eller oss direkt på [email protected] så hjälper vi dig!

Missa inte att kika på våra kampanjvaror där du kan fynda rejält. Du hittar dessa varor här!