SS2021

För återförsäljare


Välkommen till New Odd Things Sommarkollektion 2021!

Den här sidan är till för dig som är eller vill bli återförsäljare av våra kläder. Med ditt unika ÅF-inlogg får du full tillgång till alla vårens kollektioner (utan ÅF-inlogg ser du endast delar av sortimentet) och ser också direkta ÅF-priser.

Glöm inte att du måste logga in med ditt ÅF-inlogg för att se ÅF-priser! 

Logga in HÄR.

Här hittar du plagg som finns på lager sedan säsongen SS21. Här har vi mycket bas i enfärgat men även en del roliga och härliga prints som finns kvar i enstaka storlekar. Varmt välkommen att shoppa och fynda!

Observera att med ditt ÅF-inlogg syns automatiskt ÅF-priser inkl. moms. Vill du se priserna exkl. moms klickar du på "exkl. moms" som finns bredvid sökfunktionen längst uppe i högra hörnet om du tittar på dator och i rullmenyn längst ner om du tittar på telefon. Observera också att det alltid är ÅF-priserna i SEK som står under respektive plagg som gäller. 

Betalning sker mot faktura 30 dagar efter att varorna skickats till dig. Mer information om våra B2B villkor hittar du här.

Vill du också ha ett ÅF-inlogg eller om det strular med din beställning så kontakta din säljare eller oss direkt på [email protected] så hjälper vi dig!

NOT Mjukisbyxa - Marina Army
Tyvärr slutsåld :(
NOT Mjukisbyxa - Marina Marine
Tyvärr slutsåld :(