SS2023 Full Collection

För återförsäljare


Varmt välkommen till New Odd Things Vår- & Sommarkollektion 2023!

Den här sidan är för dig som är eller vill bli återförsäljare av våra kläder. Med ditt unika ÅF-inlogg får du full tillgång till alla kollektioner (utan ÅF-inlogg ser du endast delar av sortimentet) och ser också våra ÅF-priser.

Glöm inte att du måste logga in med ditt ÅF-inlogg för att se hela sortimentet! 

Logga in HÄR.

Vår SS22 kollektion ligger för införsäljning under hösten 2022. Här kan du förhandsboka nästa års vår/sommar kollektioner. Kollektionerna släpps i 3 block och finns tillgängliga för leverans från de månader som anges.. Självklart kan vi skräddarsy leveransdatum enligt önskemål. Som vanligt kommer vi släppa en expresskollektion inför högsommar 2023 som blir för omgående leverans. Följ oss på Facebook och Instagram och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om alla våra nyheter och när de inkommer vårt lager.

Observera att med ditt ÅF-inlogg syns automatiskt ÅF-priser inkl. moms. Vill du se priserna exkl. moms klickar du på "exkl. moms" som finns bredvid sökfunktionen längst uppe i högra hörnet om du tittar på dator och i rullmenyn längst ner om du tittar på telefon. . 

Betalning sker mot faktura 30 dagar efter att varorna skickats till dig. Mer information om våra B2B villkor hittar du här.

Vill du också ha ett ÅF-inlogg eller om det strular med din beställning så kontakta din säljare eller oss direkt på [email protected] så hjälper vi dig!
Missa inte våra pågående kampanjer med kraftigt reducerade priser som du hittar här.