SS2023 Full Collection

För återförsäljare


Varmt välkommen till New Odd Things Vår- & Sommarkollektion 2023!

Den här sidan är för dig som är eller vill bli återförsäljare av NOT. Med ditt unika ÅF-inlogg får du full tillgång till alla kollektioner (utan ÅF-inlogg ser du endast delar av sortimentet) och våra ÅF-priser.

Glöm inte att du måste logga in med ditt ÅF-inlogg för att se hela sortimentet! 

Logga in HÄR.

Här förhandsbokar du 2023 års vår/sommar kollektioner. Kollektionerna släpps i 3 block med leverans från de månader som anges på resp produkt. Vi släpper även en high summer expresskollektion med omgående leverans i april/maj. Följ oss på Facebook och Instagram och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om alla nyheter.

Observera att ÅF-priser automatiskt visas inkl. moms. Vill du se priserna exkl. moms klickar du på "exkl. moms" som finns bredvid sökfunktionen längst uppe i högra hörnet om du tittar på dator och i rullmenyn längst ner om du tittar på telefon. . 

Betalning sker mot faktura 30 dagar efter att varorna skickats till dig. Mer information om våra B2B villkor hittar du här.

Vill du också ha ett ÅF-inlogg eller undrar över något, kontakta din säljare eller oss direkt på [email protected] så hjälper vi dig!

Missa inte våra pågående kampanjer med kraftigt reducerade priser som du hittar här.