LINNEKOLLEKTION BY SOONA

Hållbara linnekläder i rena naturmaterial. Designade med ett extra hjärta för vår planet i fokus. Tidlösa och bekväma linneplagg som håller i generationer. Producerade i BSCI-certifierad fabrik där man säkerställer socialt och miljömässigt ansvarstagande. Hållbart mode när det är som allra bäst. 

Varmt välkommen in för en exklusiv visning av vårt systervarumärke Soona Collection.SOONA COLLECTION

SOONA COLLECTION är ett varumärke som vill förmedla en känsla av lugn och stillsamhet. Med vår tidlösa skandinaviska design är målet att få kvinnor att ta paus då och då för att hitta en bra balans i livet och ta sig tid till sitt egna välbefinnande och sin självkärlek. 

För oss är hållbarhet en prioritet och därför är vår kollektion gjord av 100 % rent linne med full spårbarhet genom hela vår leverantörskedja. Våra knappar är gjorda av återvunna kokosnötsskal och hela kollektionen är producerad med GOTS-certifierade färgämnen i vår egna BSCI-certifierade fabrik. Vi bjuder in dig till en liten paus för att ta dig tid att njuta av livets vackra ting i våra komfortabla och hållbara plagg tillverkade i fint rent linne.