HÅLLBAR LINNEKOLLEKTION BY SOONA

Hållbara linnekläder i rena naturmaterial. Designade med ett extra hjärta för vår både planet & people. Tidlösa och bekväma linneplagg som håller i generationer. Producerade i BSCI-certifierad fabrik där vi säkerställer socialt och miljömässigt ansvarstagande. Hållbart mode när det är som allra bäst. 

Varmt välkommen in för en exklusiv visning av vårt systervarumärke Soona Collection.SOONA COLLECTION

SOONA COLLECTION är ett varumärke som vill förmedla en känsla av lugn och stillsamhet. Med vår tidlösa skandinaviska design är målet att få kvinnor att ta en paus för att hitta en bra balans i livet och ta sig tid till sitt egna välbefinnande. 

För oss är hållbarhet en prioritet och därför är vår kollektion gjord av 100 % certifierat lin med full spårbarhet genom hela vår leverantörskedja. Våra knappar är gjorda av återvunna kokosnötsskal och hela kollektionen är producerad med GOTS-certifierade färgämnen i vår egna BSCI-certifierade fabrik där vi tar socialt ansvarstagande seriöst. Vi bjuder in dig till en liten paus för att ta dig tid att njuta av livets vackra ting i våra komfortabla och tidlösa plagg tillverkade i exklusiv linnetextil. Vi tror på hållbarhet, både socialt och miljömässigt, och vi är starkt emot den rådande icke moralen som råder på den europeiska modemarknaden med tillverkning av fast fashion under icke anständiga arbetsvillkor. Vi tror på medmänsklighet och rättvisa förhållanden. Och ur ett miljötänk är det enkelt. Vi har ingen planet B.