SHOPPA

Total utförsäljning. Butiken upphör.

OBS! Inget öppet köp, inga byten


Mode för kvinnan mitt i livet

Vi erbjuder väldesignat mode för oss kvinnor någonstans mitt i livet. Hos oss shoppar du dammode som är väldesignat och välskräddat till humana priser. Vi tycker passform är viktigt och kvalitet inte är något man kompromissar med. 

Våra plagg utmärks av mode för kvinnor som vågar och vill sticka ut. Vi har mycket coola mönster och prints i modeller som framhäver våra feminina och vackra kroppar. Vi älskar dessutom färg och många av våra plagg är därför färgglada som får oss att poppa och le ännu mer i vardagen.

Egen design och egen tillverkning i vår egna fabrik!

Våra kläder sys i vår alldeles egna fabrik. Vi är enormt stolta över vår fabrik där vi arbetat stenhårt med socialt ansvarstagande och anständiga arbetsvillkor och kan nu stoltsera med en fabrik som är certifierad enligt BSCI - Better Social Compliance Initiative. Våra egna sömmerskor arbetar stolt med varje plagg där kvalitet tas på högsta allvar. Läs mer om vår fabrik här. Vi arbetar inte med så kallat fast fashion där kopior sys upp för att snabbt ersättas av nya trender. Vi har egen unik design som vi designar helt själva och plaggen sys av kvalitativa textilier i vår egna fabrik, plagg som håller länge och som kan kombineras till olika outfits.

Klänningar

Vi har älskat klänningar ända sedan barnsben och hos oss hittar du många olika sorters klänningar. Sköna klänningar, feminina omlottklänningar, jerseyklänningar, trikåklänningar, långa klänningar, korta klänningar, mönstrade klänningar, blommiga klänningar, enfärgade klänningar, klänningar i olika modeller, material och färger för alla tillfällen. Gemensamt för dem alla är att vi är noga med passform, det ska vara välskräddat och klänningarna ska få oss att känna oss ännu vackrare, snyggare och modigare. Kika in på vår inspirations-sida för att hitta modeinspiration bland våra klänningar.

Stort utbud av damkläder

Utöver klänningar erbjuder vi ett välsorterat utbud av damkläder i vår webbutik. Vi har utöver klänningar även toppar, linnen, skjortor, blusar, knytblusar, byxor, kjolar, shorts, accessoarer, mössor, stickat, jackor, kappor, cardigans, koftor, kavajer...ja en härlig massa plagg att erbjuda för kvinnor helt enkelt! Kvinnligt mode när det är som allra bäst! Vi erbjuder färgglatt mode, färgstarkt mode, enfärgad, mönstrat, djurmönstrat, prickigt, randigt, blommigt...you name it. Hoppas du ska hitta något du gillar hos oss!

Snabba leveranser och enkel och säker betalning

Vårt lager ligger i Skurup i Skåne och härifrån skickas alla våra plagg till dig. Leveranser sker normalt inom 1-3 arbetadagar från vårt lager och beroende på var du bor har du dina plagg inom några få dagar. Snabba leveranser är viktigt för oss då vi vill erbjuda god service. Har du extra bråttom med något plagg kan du alltid kontakta oss så kan vi hjälpa dig med särskilda expressleveranser. Vi erbjuder säker betalning där du kan välja att betala med swish, bankkort eller med Klarna. Vi vill att det ska vara smidigt, enkelt och säkert att handla dammode hos oss på nätet.

Vi hyllar alla oss powerkvinnor

Hos oss hittar du utöver väldesignat mode för kvinnor även inspiration, pepp och boost då vi älskar att hylla, peppa och stötta oss kvinnor framåt. Framåt där vi tillsammans blir starkare, där jante inte får plats och där vi hjälper istället för stjälper. Womanhood och systerskap när det är som bäst helt enkelt. Vi förstärker detta genom en serie intervjuer och powerporträtt där vi får inspireras av starka kvinnor som delar med sig av sina berättelser. Äkta storytelling på riktigt. Läs om våra powerporträtt här.

Shoppa mode online hos oss

Vi hoppas du ska hitta modeinspiration och snygga damplagg här hos oss. Vi är till för dig kvinna mitt i livet som vet vad du vill ha och inte kompromissar med kvalitet. Som vill att plaggen ska sitta snyggt på dig och din kropp. Vi är ett nystartat svenskt klädmärke som erbjuder väldesignat mode för dig. Vi vill att våra kläder ska få dig att känna dig ännu modigare, vackrare och bekvämare. Mode för oss är inte bara snyggt det ska också vara bekvämt och få oss att känna oss starka, stolta och modiga. Vi startade vårt klädmärke våren 2020 och vi hoppas du hittar snygga damplagg hos här hos oss.