Byxor

Det är inte lätt att hitta byxor som passar och våra byxor är noga designade för komfort. Byxor ska vara sköna att bära och vi ska kunna röra oss i dem obehindrat. 

Varmt välkommen att hitta din skönaste byxa i garderoben hos oss.

Total utförsäljning. Butiken upphör.

OBS! Inget öppet köp, inga byten


Våra olika byxor dam

Vi erbjuder ett antal olika byxmodeller till dam. Vi har både långbyxor, halvlånga byxor, trekvartsbyxor, capribyxor och shorts i vårt utbud. Gemensamt för alla våra byxor är att de ska vara sköna att bära, gärna med stretch och de ska sitta skönt under alla tillfällen.

Våra klassiska  byxor

Vi har några modeller av klassiska enfärgade byxor som vi brukar erbjuda varje säsong som blivit mångas favoriter. Under vinterhalvåret erbjuder vi alltid en skön lite tjockare stretchbyxa som sitter som gjutet på dina ben. Denna byxa har blivit en favorit hos många av våra kunder. Vi har också våra kostymbyxor som blivit riktigt populära sydda i det så kallade traveler materialet som är både stretchigt, svalt, skönt och dessutom skrynkelfritt. Dessa byxor passar lika bra för en dag på stan, en dag på kontoret eller en dag på hemmakontoret. Både snygga, praktiska och så sköna och bekväma!

Mönstrade byxor

Så klart har vi även mönstrade byxor i vårt byxsortiment! Vi erbjuder mönstrade byxor både i coola häftiga djurmönster som leoprint, leobyxor, blommiga byxor och andra härliga mönster och färger. Våra mönstrade byxor är alltid coola, snygga och sköna och bekväma på en och samma gång. Vi erbjuder även mönstrade byxor i vidare modell eller i mer klassiska mönster men vi lovar att de är lika sköna att bära!

Sköna brallor

Vi har ett antal olika skönbrallor som vi kallar dem. Sköna byxor som man helt enkelt inte vill ta av sig. Dessa byxor är ofta sydda i mjuk och skön trikå med stretch i, har knytband i midjan och fickor i sidorna. Dessa byxor finns i både lång modell och kortare modell.

Capribyxor

Capribyxan är en favorit som aldrig går ur tiden. Vi erbjuder capribyxor både i klassisk twill med fickor men även capribyxa i andra modeller som exempelvis vårt populära travelermaterial.

Shorts

Vi har även olika shorts i vårt sortiment. Cityshorts, jeansshorts, korta shorts, shorts i längre modell, enfärgade shorts, mönstrade shorts, sköna shorts i trikå. Vi har helt enkelt ett stort utbud av damshorts så du kan välja just din shortsfavorit till sommaren!