Kavajer & Cardigans

Här samlar vi våra favoritkoftor, cardigans, kavajer och andra plagg vi enkelt kan ha för kyligare dagar. Eller för att ge din stil ett lyft. Varmt välkommen in att kika på vårt dammode.

Total utförsäljning. Butiken upphör.

OBS! Inget öppet köp, inga byten


Kavajer

Kavajen är ett riktigt måste i garderoben som kan göra underverk med vilken outfit som helst! Våra mockakavajer i mocka imitation med skärp har blivit omåttligt populära och vi erbjuder mockakavajerna i olika färger. Vi har även andra kavajer för damer i olika utföranden.

Koftor och cardigans

Vi har ett härligt utbud av olika koftor och cardigans i olika modeller. Stickade koftor är så användbart året runt och vi älskar att slänga en härligt gosig och mjuk kofta över oss under vinterhalvåret eller framåt kvällen under kyligare sommarkvällar. Våra koftor är ofta mjukstickade och riktigt sköna koftor och vi erbjuder koftor både i långa koftor och korta koftor. Koftor finns i kortare och längre modell. Vi har koftor med eller utan fickor och vi erbjuder många olika färger beroende på säsong. Vi erbjuder stickade koftor och cardigans i olika modeller. 

Handla din kavaj, kofta och cardigan hos oss enkelt online och betala med swish, klarna eller bankkort. Snabba leveranser och alltid fraktfritt över 1000 kr.