KAVAJER & CARDIGANS

Här samlar vi våra favoritkoftor, cardigans, kavajer och andra plagg vi enkelt kan slänga över för kyligare dagar. Varmt välkommen in!


Kavajer

Kavajen är ett riktigt måste i garderoben som kan göra underverk med vilken outfit som helst! Våra mockakavajer i mocka imitation med skärp har blivit omåttligt populära och vi erbjuder mockakavajerna i olika färger. Vi har även andra kavajer för damer i olika utföranden.

Koftor och cardigans

Vi har ett stort utbud av olika koftor och cardigans i olika modeller. Stickade koftor är så användbart året runt och vi älskar att slänga en härligt gosig och mjuk kofta över oss under vinterhalvåret eller framåt kvällen under kyligare sommarkvällar. Våra koftor är ofta mjukstickade och sköna koftor och vi erbjuder koftor både i långa koftor och korta koftor. Koftor i kortare och längre modell. Vi har koftor med eller utan fickor och vi erbjuder många olika färger beroende på säsong. Vi erbjuder stickade koftor och cardigans i olika modeller och har både flätstickade koftor, färgstarka koftor, svarta koftor, chenille kofta. En salig blandning av mjuka sköna koftor helt enkelt!

Handla din kofta hos oss enkelt online och betala med swish, klarna eller bankkort. Snabba leveranser och alltid fraktfritt över 599 kr.