Kjolar

Kjolar är ofta ett underskattat plagg. Vi älskar mångfalden av outfits och olika stilar som kan skapas med kjolen. Varmt välkommen att inspireras av våra olika kjolmodeller.


Säsongens finaste kjolar hos Newoddthings.se

Det är dags att visa upp dina snygga spiror med en ny favoritkjol tycker vi! Våra kjolar sticker ut med sina annorlunda mönster och prints och då vi designar och tillverkar våra kläder själva lovar vi att du bär unika kjolar när du handlar hos oss. Ja såvida inte grannen också gillar våra kjolar lika mycket som du och jag vill säga. Vi älskar kjolar just eftersom variationen är så stor då du kan kombinera olika outfits till dem. Till vår ljuvliga omlottkjol kan du till exempel välja att bära den ärmlösa toppen i samma mönster för att få en klänningslook, eller så bär du den tillsammans med en enfärgad topp och du får en helt annan outfit. Vi har också många olika sommarkjolar med fantastiskt vackra mönster och print som vi vet kommer gå varma i alla fall i våra ombyten här hemma. Och inte att förglömma skinnkjolen som är ett otippat kort för att kunna ta fram de mest powerfulla outfiten både för en dag på stan eller för en tuff förhandlingsrunda på kontoret. Vi älskar som sagt kjolar och du kan bära dem både till jobb, skola och stranden men har också ett festligt plagg för sommarfesten eller födelsedagspartyt. Tillsammans med en kavaj blir det en snygg kontorslook och med en snygg topp till, clutchen och klackarna har du genast skapat en oslagbar partyoutfit. 

Kjol är så skönt att bära

Är du en person som inte gillar utan föredrar känslan av att bära något luftigt och fritt är kjolen ett optimalt plagg. Det behöver dock inte innebära att du ser nedklädd ut, tvärtom! Kjolen får dig alltid att se medveten och finklädd ut trots att du inte behövt anstränga dig det minsta. När de kyligare månaderna smyger sig på behöver du absolut inte lägga undan dina favoritkjolar. Bär dem helt enkelt med ett par strumpbyxor under tillsammans med ett par snygga stövlar och en klassisk kappa eller varför inte en kofta. Hos Newoddthings hittar du kjolar online som är annorlunda och sticker ut från mängden. Och det är just det vi gillar, att inspirera alla härliga fantastiska kvinnor där ute till att våga lite nya, udda saker för att leva livet fullt ut - New Odd Things.

Korta och långa kjolar

Vi erbjuder kjolar i olika kjollängd i vårt sortiment av damkläder på nätet. Fodrade kjolar och ofodrade kjolar. Härliga sommarkjolar och mustigare vinterkjolar. Linnekjolar, enfärgade kjolar, mönstrade kjolar, korta kjolar med fickor. Kjolar för sommaren och för vintern. Plisserade kjolar, raka kjolar i olika modeller. Den raka kjolen är en riktigt snygg klassiker om du frågar oss. Kjol med fickor är så skönt och knälånga kjolar så skönt att gå barbent med på sommaren. Skinnkjolen är också en riktig snygging! Mönstrade böljande kjolar i olika material, tyger, mönster och prints. Kvinnligare och femininare blir det inte!