KLÄNNINGAR


Hitta din klänning på Newoddthings.se

Bjuden på fest, eller är det helt enkelt dags för en ny klänning i garderoben? Här på Newoddthings.se hittar du snygga och annorlunda klänningar från vårt helt egna varumärke. Du kommer med andra ord sticka ut från mängden och bära något som inte alla andra har när du shoppar hos oss. Vi har ett stort utbud av olika klänningsmodeller för olika storlekar och vår röda tråd är att våra klänningar har mycket färg, mönster och prints. För vi älskar ju när vi vågar testa lite nya udda saker och att sticka ut från mängden. Vi vill inte vara precis likadana som alla andra utan vi vill inspirera dig till att våga testa nytt och våga följa dina drömmar.

Våra olika klänningsmodeller

Det bästa med klänningar är ju att du kan styla dem precis hur du vill. Fest eller vardag spelar liksom ingen roll. Ta på dig dina klackar och addera ett par stora örhängen så är du redo för utekvällen, eller klä ner samma klänning med ett par vita sneakers för shoppingrundan på stan. Vi har ett stort antal omlottklänningar som ju både är smickrande för ögat och grymt sköna att ha på sig. Många av våra omlottklänningar har shoppats av ammande mammor som insett smidigheten att bara vika ner omlotten när det är dags för att amma, så smidigt! Så vi kallar ibland våra omlottklänningar även för våra amningsklänningar men vi upplever då att vi erbjuder lite roligare klänningsmodeller än de vanliga traditionella amningsklänningarna. Vi har också en maxi-klänning i lång och rak modell med slits på ena benet. Också den otroligt skön att bära och vi dressar den med klackar när vi vill vara extra fina och bär den med flip-flops när vi går från stranden. Vi har axelbandsklänningar som är perfekta som strandklänningar med smala axelband som är justerbara och så har vi också klassiska T-shirtklänningar i olika textilier, mönster och prints som vi klär oss i både till vardags, fest och till kontoret. A-formade klänningar har vi också och förstås en massa andra olika klänningsmodeller i massor med härliga mönster, färger och prints, alltifrån fina och söta blommiga klänningar till djärva klänningar i animal print. Vi växlar så klart vårt utbud utefter säsong och trender men in och kika bland alla våra olika klänningar vet vi så får du själv botanisera runt och hitta något som passar just dig.

Shoppa din klänning online

Okej, känner du dig redo att shoppa din nya klänning på nätet hos oss? Här på www.newoddthings.se hittar du något annorlunda, det kan vi lova. Men du hittar också en massa inspiration, pepp, boost och womanhood då vi har en stark passion för att lyfta och föra kvinnor framåt till att våga följa sina drömmar. Vi har snabba leveranser och du kan enkelt betala via Klarna, Swish eller betalkort. Glöm inte att förverkliga dina drömmar, du vågar! Och så hoppas vi att vi får se dig som kund!