Omlottklänningar

Omlottklänningar - feminina klänningar för dig som gillar kvinnliga former. De flesta med skön stretch som följer våra vackra kroppar. Snygga klänningar för oss powerkvinnor mitt i livet. 

Total utförsäljning. Butiken upphör.

OBS! Inget öppet köp, inga byten


Omlottklänningar

Vi älskar verkligen omlottklänningar. Feminina, smickrande för figuren och så himla vackra. Omlottklänningen är den klänning som har blivit mest populär i hela vårt stora sortiment av klänningar och vi kan förstå varför. Vår omlottmodell med smickrande drapering i midjan och en omlott som håller bysten på plats har fallit många kvinnor i smaken. De flesta av våra omlottklänningar är sydda i mjuk och skön trikå och våra trikåklänningar har mycket stretch som gör dem extra sköna. Omlottklänningarna finns i olika modeller och vi har både långa omlottklänningar, korta omlottklänningar, enfärgade omlottklänningar och mönstrade omlottklänningar. Det är bara att välja och vraka bland våra olika omlottklänningar för att du ska hitta just din färg och ditt favoritmönster på klänning.

Klänning med omlott

Klänningar med omlott bärs allra bäst upp av dig med lite byst. Skulle du ha mindre byst kan du ändå ha våra omlottklänningar som inte har så urringad omlott upptill som många andra klädmärken har. Med andra ord kan du känna dig trygg i att bysten hålls på plats i våra omlottmodeller. 

Omlott klänningen

Omlottklänningen är en av våra personliga favorit klänningsmodeller och vi gillar draperingen i midjan som både smickrar och förvillar skarpt. Vill du se mer av våra olika favorit klänningar kan du alltid se mer av dem här. Och hela vårt sortiment av klänningar hittar du här.