Skjortor & Blusar

Finblusen, vardagsblusen, sköna blusen, festblusen...vi har ett stort utbud av blusar och snygga skjortor och vi hoppas du hittar din nya favorit hos oss.
Damskjortor och snygga blusar i olika stilar hos Newoddthings.se

Är du ute efter en romantisk blus eller en maskulin skjorta? Eller kanske någonting mitt emellan? Oavsett vad du vill ha hittar du det på Newoddthings – och vi kan lova att du dessutom blir ganska unik att bära våra plagg! Alla våra kläder är helt egendesignade och vi säljer endast vårt eget varumärke vilket gör dig unik när du bär våra skjortor och blusar. Vi älskar att inspirera kvinnor till att våga lite mera här i livet för att förverkliga sina drömmar och det gäller även det mode vi erbjuder. Våra skjortor och blusar sticker ut och är till för kvinnan som vill eller våga testa nytt, vågar testa New Odd Things. Våra skjortor finns i djärva print som animal print som verkligen drar uppmärksamheten till sig men också i mer feminina mönster som ger ett mjukare och softare intryck. Våra blusar finns i olika feminina stilar och olika modeller från skiraste viscose till kraftigare textilier och finns både med lång ärm, kortare ärm, 3/4 ärm och möjlighet att kombinera som du vill. 

Knytblusar och festblusar

Vi erbjuder många knytblusar och festligare blusar i vårt sortiment av damkläder. Knytblusar tycker vi själva väldigt mycket om. Vi har enfärgade blusar men också mönstrade blusar i olika mönster. Paisleymönster, färgglada mönster, blommigt mönster, svart blus, vit blus, spetsblus, mesh och transparent blus. Allt för att du ska hitta din favorit att kombinera ihop med dina favoritplagg. Vi har både kortärmade blusar och blusar med lång ärm.

Damskjorta eller blus?

Ja det är frågan och det är ju egentligen bara upp till dig. Vi känner oss lite extra klädda och lite extra powerfulla i skjorta och tycker att om du vill ha riktigt snygga vardagskläder är en skjorta ett grymt val. Våra långskjortor går också att kombinera hur man vill, antingen uppknäppta som en kaftan eller mer dressat till kavajen och finbyxorna. Medan en blus känner vi oss kanske lite finare i, lite mer feminina och kvinnliga. Vi har transparenta blusar och skjortor och robustare skjortor som är mer business inriktade som business-skjortor till affärsmötet på kontoret och en hel del kortärmade blusar och toppar i alla möjliga modeller, mönster och färger. Mycket finns här! Vi har transparenta skjortor, mönstrade blusar, långskjortor och oversizeskjortor. Vi har knytblusar, kortärmade blusar och ärmlösa toppar och blusar. Kolla runt själv och köp dina skjortor och blusar direkt på nätet hos oss.