Välkommen till New Odd Things för Återförsäljare

Varmt välkommen till vår sida för återförsäljare, så roligt att ni hittat hit! Letar ni efter ett kommersiellt och attraktivt varumärke som lyfter er butik har ni hittat helt rätt!

New Odd Things är det svenska klädmärket (est 2020) med passion att inspirera kvinnor mitt i livet att våga följa sina drömmar och gå sin egen väg. Vår unika design kännetecknas av vackra och modiga styles där perfekt passform som framhäver det feminint vackra står i fokus. Vi brinner för hållbarhet och socialt ansvarstagande och våra plagg sys huvudsakligen i vår egenägda fabrik som är certifierad enligt BSCI. Vi släpper två huvudkollektioner (vår/sommar samt höst/vinter) för införsäljning på termin samt en mindre express kollektion för högsommar med omgående leverans under sommarmånaderna. Personlig service, flexibilitet och att hitta win-win är vår filosofi.  Våra kollektioner uppmuntrar kvinnor att våga testa nytt för att följa våra drömmar och gå vår egen väg. We dare NOT - New Odd Things!

Vi säljer och levererar kläder till butiker i Sverige & Finland.

Fördelar med New Odd Things

  • Vi har unik och egen design på alla våra plagg.
  • Vi har snabba leveranser från vårt lager i Skåne.
  • Vi har helt fri sortering både gällande kvantiteter, storlekar och färger. Vi är till för att du ska kunna maxa din butik efter just dina unika förutsättningar!
  • Betalningsvillkor 30 dagar efter leverans på alla ordrar (om inte annat överenskommet).
  • Inspirerande kollektioner som lyfter din butik med våra härliga mönster, färger och stilar.
  • Mycket mode för pengarna.
  • Hög kvalitet och perfekt passform kännetecknar våra kläder som vi säkerställer genom vår egna tillverkning.
  • Socialt ansvarstagande och miljötänk genomsyrar hela vår verksamhet med egenägd fabrik där vi kan styra detta hela vägen. Inga kompromisser utan vi brinner för etisk tillverkning. BSCI-certifierad 2021.

Har du butik och är intresserad av att bli återförsäljare för New Odd Things eller vill veta mer så kontakta oss gärna! Du får då ett unikt ÅF-konto där du ser alla ÅF-priser samt alla kollektionerna i förväg.
Nästan alla våra kläder produceras i vår egenägda fabrik belägen i det vackra Antalya i Turkiet. Det innebär att vi kan säkerställa både kvalitet och socialt ansvarstagande, något vi tycker är viktigt och brinner lite extra för.

Du kan läsa mer om vårt äventyr med vår fabrik som vi tog över i början av 2018 här nedan.


Kontakta oss

Har du butik och är intresserad av att börja sälja kläder från New Odd Things eller blir du nyfiken och vill veta mer?

Kontakta oss på vårt huvudkontor:

Adress

Malmö, Sweden

Telefon

+46 768 79 81 40


Sales Manager Finland: 

Merja Pesonen

 

Vantaa, Sweden

Telephone

+35 840 050 2149Vill du veta mer om oss?

Läs vår story och om hur allting började här nedan.