Välkommen till New Odd Things för Återförsäljare


Varmt välkommen till vår sida för återförsäljare, så roligt att ni har hittat hit till oss. Letar ni efter ett kommersiellt och attraktivt varumärke som sticker ut har ni hittat helt rätt!

Vi startade vår resa våren 2020 och är helt nya in i denna otroligt tuffa men ack så roliga bransch. Vi har helt egen design och egen tillverkning så vi lovar att våra plagg är unika i sitt slag och kvalitet är ingen kompromissfråga för oss. Vi står för god kvalitet, flexibilitet och snabbhet med en stor portion personlig service. 

Vi säljer och levererar kläder till butiker runtom hela landet. Vi säljer mestadels i säsong så du kan göra spotköp när det passar dig utan att behöva planera dina inköp långt i förväg. Vi har i dagsläget showroom utanför Malmö, men planerar expandera med fler showrooms framöver. Vi kommer också gärna ut till er butik och visar upp våra kläder.

Fördelar med New Odd Things

  • Order i säsong med snabba leveranser (vi har eget lager i Skåne)
  • Vi har helt fri sortering både gällande kvantiteter, storlekar och färger. Vi är till för att du ska kunna maxa din butik efter dina förutsättningar!
  • Betalningsvillkor 30 dagar efter leverans på alla ordrar
  • Välmatchad kollektion som sticker ut från många övriga märken med våra annorlunda prints
  • Mycket mode för pengarna
  • Hög kvalitet kännetecknar våra kläder som vi säkerställer genom vår helt egna tillverkning
  • Socialt ansvarstagande och miljötänk genomsyrar hela vår verksamhet med egenägd fabrik där vi kan styra detta helt och hållet

Har du butik och är intresserad av att börja sälja kläder från New Odd Things eller vill veta mer så kontakta oss gärna! Du får då ett unikt ÅF-konto här hos oss där du ser alla ÅF-priser samt hela kollektionerna i förväg.

Nästan alla våra kläder produceras i vår egenägda fabrik belägen i det vackra Antalya i Turkiet. Det innebär att vi kan säkerställa både kvalitet och socialt ansvarstagande, något vi tycker är viktigt och brinner lite extra för.

Du kan läsa mer om vårt äventyr med vår fabrik som vi tog över i början av 2018 här nedan.Kontakta oss

Har du butik och är intresserad av att börja sälja kläder från New Odd Things eller blir du nyfiken och vill veta mer?

Kontakta oss på vårt huvudkontor:

Adress

Malmö, Sweden

Telefon

+46 768 79 81 40


Agentur Norra Sverige: 

Ann-Charlotte Alm

 

Hallstavik

Telefon

070-2105560


Agentur Södra Sverige: 

Lotta Lundberg

 

Vellinge

Telefon

070-8102480
Vill du veta mer om oss?

Läs vår story och om hur allting började här nedan.