Välkommen till New Odd Things för Återförsäljare


Varmt välkommen till vår sida för återförsäljare, så roligt att ni har hittat hit till oss!

Vi startade vår resa våren 2020 och vi kan knappt tro att det är sant att vi har fått så många fina återförsäljare runtom i landet. Vi är helt nya in i denna otroligt tuffa men ack så roliga bransch och noviser på allting vi tar för oss. Så stort tack för allt ert tålamod med alla nybörjarmisstag vi gör ni fina återförsäljare, vi hade aldrig överlevt den här resan utan er!

Vi säljer och levererar alltså kläder till butiker runtom i hela landet. Vi säljer mestadels i säsong så du kan göra spotköp när det passar utan att behöva planera dina inköp så lång tid i förväg innan du vill ha dem i din butik. Vi har i dagsläget inget showroom, men kommer gärna ut till er butik och visar upp våra kläder.

Har du butik och är intresserad av att börja sälja kläder från New Odd Things eller vill veta mer så kontakta oss gärna! Du kan då få ett unikt ÅF-konto här hos oss där du ser alla ÅF-priser samt hela kollektionerna i förväg.


Nästan alla våra kläder produceras i vår egenägda fabrik belägen i det vackra Antalya i Turkiet. Det innebär att vi kan säkerställa både kvalitet och socialt ansvarstagande, något vi tycker är viktigt och brinner lite extra för.

Du kan läsa mer om vårt äventyr med vår fabrik som vi tog över i början av 2018 här nedan.Kontakta oss

Har du butik och är intresserad av att börja sälja kläder från New Odd Things eller blir du nyfiken och vill veta mer?

Kontakta oss:

Adress

Malmö, Sweden

Telefon

+46 768 79 81 40


Vill du veta mer om oss?

Läs vår story och om hur allting började här nedan.