Kommande evenemang

Tjejkväll med modevisning, bubbel & shopping

Kom på en riktig tjej-AW med oss och ta del av en hejdundrande modevisning, bubbel, mat & shopping. VIP-utlottning av fina priser och unika erbjudanden för kvällen.

23/10 kl.17.30 Trelleborgsvägen 5, Vellinge

Begränsat antal platser, först till kvarn!


ÖPPET HUS med visning av höstens kollektioner & shopping 

Vi bjuder in till Öppet Hus med visning av våra höstkollektioner och shopping direkt på plats. 

24/10 kl.11-15 Trelleborgsvägen 5, Vellinge  25/10 kl.11-15 Trelleborgsvägen 5, Vellinge


Homeparty

Var värdinna för ett homeparty och bjud in dina väninnor till trevligt umgänge, bubbel & shopping. Du får då 10% av kvällens försäljning att själv shoppa för till rabatterade priser.

Läs mer om hur det går till på länken här nedan.


Vill du hitta på något roligt tillsammans med oss?

Vi älskar att samla ihop oss vackra starka sårbara kvinnor till olika slags event och nätverksträffar och har en äkta passion för att inspirera fler kvinnor att våga följa sina drömmar. 


Vi kommer gärna till er för att ge inspirationsföreläsningar, erbjuda visningar och ge olika stiltips och kommer gärna hem till dig och dina väninnor på ett homeparty.


Exempel på olika typer av arrangemang vi gärna deltar i:

  • Vi närvarar gärna på ert event, er nätverksträff, er tjejträff eller sammankomst där vi erbjuder visning och pop-up försäljning av våra kläder med unika erbjudanden.
  • Vill du arrangera ett homeparty för dina väninnor och själv få shoppa kläder för en del av kvällens försäljning? Då kommer vi hem till dig! Läs gärna mer om hur det går till här.
  • Vi kan hjälpa till med att arrangera event och nätverksträffar åt er där vi erbjuder inspirationsföreläsningar, mat, dryck och möjlighet att shoppa våra kläder, allt skräddarsytt efter era behov.
  • Vi delar gärna med oss av vår egen startup-resa och föreläser och berättar gärna om entreprenörskap,  tankar, svårigheter och erfarenheter vi stött på längs vägen
  • Eller är du intresserad av något annan slags evenemang tillsammans med oss? Bara hör av dig, vi älskar ju nya udda saker som du vet ;-)