Kommande evenemang


After Work

Nu när det börjar bli lite härligare väder erbjuder jag möjlighet att bjuda in ditt tjejgäng för en after work hemma hos oss i vår trädgård.

Boka after work med bubbel, tilltugg och shopping med ditt tjejgäng!

Vi utlovar en massa crazy deals, utlottningar och dessutom kan du prova alla sommarnyheter i lugn och ro i vårt privata showroom.
Ta kontakt med oss för att boka en tid som passar:

maila oss för bokning här


Pop up Butik

Varmt välkommen till privat shopping när vi slår upp portarna för öppet hus och pop up butik hemma hos oss!

Nästa tillfälle ges:

Fredag 4/6 kl.12-15

Lördag 5/6 kl.12-15

Vi utlovar en massa crazy deals där du kan prova alla våra sommarnyheter i lugn och ro i vårt privata showroom.
Läs mer om evenemanget på nedan länk:

Mer info om vår popup butik
Homeparty

Var värdinna för ett homeparty och bjud in dina väninnor till trevligt umgänge, bubbel & shopping. Du får då 10% av kvällens försäljning att själv shoppa för till rabatterade priser.

Läs mer om hur det går till på länken här nedan.


Vill du hitta på något roligt tillsammans med oss?

Vi älskar att samla ihop oss vackra starka sårbara kvinnor till olika slags event och nätverksträffar och har en äkta passion för att inspirera fler kvinnor att våga följa sina drömmar. 


Vi kommer gärna till er för att ge inspirationsföreläsningar, erbjuda visningar och ge olika stiltips och kommer gärna hem till dig och dina väninnor på ett homeparty.


Exempel på olika typer av arrangemang vi gärna deltar i:

  • Vi närvarar gärna på ert event, er nätverksträff, er tjejträff eller sammankomst där vi erbjuder visning och pop-up försäljning av våra kläder med unika erbjudanden.
  • Vill du arrangera ett homeparty för dina väninnor och själv få shoppa kläder för en del av kvällens försäljning? Då kommer vi hem till dig! Läs gärna mer om hur det går till här.
  • Vi kan hjälpa till med att arrangera event och nätverksträffar åt er där vi erbjuder inspirationsföreläsningar, mat, dryck och möjlighet att shoppa våra kläder, allt skräddarsytt efter era behov.
  • Vi delar gärna med oss av vår egen startup-resa och föreläser och berättar gärna om entreprenörskap,  tankar, svårigheter och erfarenheter vi stött på längs vägen
  • Eller är du intresserad av något annan slags evenemang tillsammans med oss? Bara hör av dig, vi älskar ju nya udda saker som du vet ;-)