Är du intresserad av att hålla i ett homeparty tillsammans med dina väninnor?

Åh som vi älskar att samla oss kvinnor med härligt tjejsnack, skratt och kanske lite bubbel i glasen. Vi har därför tagit fram ett koncept där du har möjlighet att agera värdinna för ett homeparty tillsammans med dina väninnor. Tjejträff, bubbel och shopping, låter som en riktig pangkväll eller hur?

Som värdinna är det du som står för inbjudan och eventuell dryck och tilltugg för kvällen. Vi kommer hem till dig på överenskommen tid och visar upp alla våra kollektioner där du och dina väninnor har möjlighet att prova, klämma och känna på alla plagg under trevliga former.

Som värdinna får du själv 10% av kvällens försäljning att shoppa fritt för i vår butik och dessutom till 20% rabatterat pris (gäller på ord. priser). Vi räknar med ca 3h för ett homeparty och minsta antalet deltagare är 8 personer. Är du intresserad av att arrangera ett homeparty eller veta mer är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected] så ser vi vad vi kan hitta på för roligt tillsammans!

I dagsläget finns vi endast runt Malmö med omnejd, men kan även ta oss upp emot Småland och Blekinge-trakten då vi huserar där ibland. Vi söker även  fler säljare för att kunna täcka fler geografiska områden i framtiden så är du intresserad av att börja arbeta som säljambassadör för oss där det är du som åker runt och visar upp våra kollektioner är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected] för mer info.