Karriär med New Odd Things

New Odd Things expanderar och vi utökar vårt team. Vi söker nu följande:Agentur

Vi vill expandera vårt återförsäljarnät och söker dig som har etablerad agentur inom modebranschen. 

Vi söker agenturer i hela Sverige, Danmark, Finland och Norge.

Skicka ett mail till info@newoddthings.se med din ansökan. 

Vi ser fram emot att höra från dig!Praktikplats

New Odd Things letar efter en driven praktikant som vill arbeta med utveckling av marknadsförings- och E-handel. Är du en student med utmärkt social kompetens och studerar marknadsföring, kommunikation eller företagsutveckling inom E-handel? Vi behöver din hjälp inför 2021. Det är möjligt att arbeta på distans. Skicka ett mail till info@newoddthings.se med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig! Säljare

För dig som söker ett roligt extrajobb eller som vill testa på något nytt och vill vara med på vår expansionsresa!

Vi vill expandera vår försäljning till kvinnor runtom i landet och söker säljare till våra damkläder som sker via homepartyn eller andra former av events arrangerade av dig. 

Som säljare för New Odd Things får du provision på allt du säljer och dessutom får du själv handla till kraftigt rabatterade priser.

Du lånar (alternativt köper) en provkollektion ifrån oss och bokar själv in dina homepartyn och events. Du styr helt själv dina arbetstider samtidigt som du utbildas kring våra kollektion av oss. 

Skicka in din ansökan tillsammans med en kort beskrivning till varför du skulle vilja bli säljare för New Odd Things till mail info@newoddthings.se .