Handla Damkläder på nätet enkelt hos NEWODDTHINGS.SE - Storleksguide


Storleksguide

Vi erbjuder våra produkter i storlekarna S-XXL, även en del modeller i storlek XS. Skulle du ha önskemål om ytterligare storlekar än de vi har att erbjuda får du gärna maila oss på [email protected] då vi ständigt arbetar för att förbättra vårt erbjudande till dig som kund. Dessutom har vi ibland möjlighet att ta in extra storlekar enligt särskilda önskemål så tveka inte att höra av dig till oss om du behöver en annan storlek än den du kan hitta i vår webbshop!

Våra plagg är generellt normala i storleken och skulle något skilja sig väsentligt från våra riktlinjer skriver vi det i produktbeskrivningarna kopplat till respektive plagg. Om det skulle vara så att du står i valet och kvalet mellan två storlekar är du alltid välkommen att kontakta oss på [email protected] så kan vi hjälpa dig att guida dig rätt.

Nedan har vi försökt göra en så tydlig och korrekt guide som möjligt för att du enkelt kan välja rätt storlek. Du behöver bara jämför mått-angivelserna nedan med dina egna för att hitta din storlek. Observera att storlekar kan skilja sig något åt beroende på vilken modell av plagg du är intresserad av, så kika alltid på våra produktbeskrivningar för extra råd angående storleksval.

Behöver du hjälp kan du alltid kontakta vår kundtjänst på e-mail: [email protected]

Mättips

Bröstvidd
Lyft upp dina armar längs sidorna och mät runt din byst, mät där bysten är som störst.

Midjemått
Mät runt din midja i den nivå som du vanligtvis bär dina byxor. Håll ett finger mellan din kropp och måttbandet för att få en exakt passform.

Stussvidd
Stå med fötterna tillsammans och mät runt den fylligaste delen på dina höfter, ca 20 cm under midjan.


När du har fått fram dina mått hittar du enkelt din storlek här nedan!